Het vinden van het juiste weggevertje voor je onderneming is lastiger dan je wellicht zou denken. De keuze is immers enorm. Bovendien heb je bij veel items de keuze om ze te laten personaliseren. Zo zijn ze helemaal perfect als relatiegeschenk voor vaste klanten en andere zakelijke relaties. Je kunt bijvoorbeeld lucifers bedrukken met bedrijfslogo, maar je zou ook een pen kunnen voorzien van de naam en het logo van je bedrijf of vereniging. Hieronder bieden we je wat inspiratie. Wellicht ziet hier voor jouw bedrijf het ideale weggevertje tussen.

Lucifers bedrukken

Wist je dat je lucifers kunt laten bedrukken? Voor iedereen van ons is het handig om over lucifers te beschikken. Je gebruikt de lucifers bijvoorbeeld voor het aansteken van kaarsjes of het aansteken van het gas van het fornuis. Hierdoor zijn lucifers bruikbare relatiegeschenken. Hoe meer de lucifers gebruikt worden, hoe meer de naamsbekendheid groeit bij mensen die voorheen nog niet zo bekend waren met je bedrijf. Bovendien creëren bruikbare relatiegeschenken positieve attitudes richting jouw bedrijf. Dit vergroot de kans dat klanten loyaal blijven en in de toekomst gebruik blijven maken van jouw producten of diensten.

Chocolade bedrukken

Relatiegeschenken die het ook altijd goed doen onder mensen zijn snoepgoed en vergelijkbare lekkernijen. Vooral chocolade is populair onder mensen. Dit komt door chocolade de populairste lekkernij van ons land is. Bovendien zijn er vele varianten mogelijk, van een reep chocolade tot aan luxe chocoladetruffels. Ook chocolade kun je laten bedrukken en weggeven als relatiegeschenk. Deze lekkernij is geschikt als weggevertje voor diverse gelegenheden: Sinterklaas, kerst, Pasen, een jubileum en nog veel meer. 

Handdoeken bedrukken

In de praktijk blijkt dat relatiegeschenken het het beste doen als ze van nut zijn voor mensen. Mensen zijn dankbaar als ze nuttige cadeaus gebruiken. Ze zijn niet alleen blij met het cadeau zelf maar ze waarderen de ontvanger, in dit geval jouw bedrijf, ook meer. Daarom is handdrukken bedrukken een goed idee. Ze zijn een goed weggevertje omdat we handdoeken altijd wel nodig hebben. We drogen ons af na het nemen van een douche of een bad, en als we ergens gaan zwemmen kunnen we ook altijd een handdoek gebruiken.